Päätin nyt ihan teidän kiusaksenne kirjustaa lyhykäisen taloesittelyn, kun virallista osaa en luultavasti saa nyt ihan lähiaikoina kirjoitettua. Saattepahan silti jotain lukemista ja viihdettä, var så god - tai jotain sinnepäin.

Nisse muutti taloon tuoden mukanaan 17 000 simoleonia. Keiran pieni koppi siis arvatenkin laitettiin täysin uusiksi ja lopputuloksen ulkoasu näyttääpi tältä - vihreän ja valkoisen merkeissä.

Kun astumme valkoisesta ulko-ovesta sisään, kohtaamme seuraavan laiset näkymät. Keira ja Nisse ovat molemmat "luontolapsia" ja haluavat tuoda rauhallisen luonnon myös kotiinsa. Eteisessä se onnistuttiin luomaan hyvin.

Seuraavaksi käännymme oikealle oviaukosta, jota ei tässä kuvassa näy.

Keittiöön Keira halusi tuoda maalaistunnelman lisäksi myös punertavan sävyjä - jossa siinäkin onnistui mainiosti. Pieni keittiö on mukavan tunnelmallinen.

Seuraavaksi käännämme katseemme oikealle, ja menemme jääkaapin ja hellan välisestä oviaukosta...

... tilavaan ruokailutilaan, jossa jatkuu sama punaisensävy ja jonkin moinen maalaistunnelma. Huoneeseen jätettiin sen takia tilaa, jotta sinne mahtuisi tulevaisuudessa pikkuisten ihmisten syöttötuolit.

Siirrymme taas eteiseen ja nyt siirrymme vasemman puoleisesta oviaukosta sisään.

Pääsemme pieneen, mutta viihtyisään oleskelutilaan, josta löytyy niin televisio, kirjahylly kuin maalaustelinekin, joten tekemisenpuute ei varmasti pääse ihan heti yllättämään. Olohuone on pariskunnan talossa ainut huone, jossa on hieman tummempia sävyjä; tummaa puuta ja melko tummahkot seinätkin.

Enää kaksi huonetta jäljellä. Menemme ensin ovesta sisään, joka on suoraan edessäpäin.

 

Saavumme pieneen ja puiseen wc-tilaan.

Viimeinen huone - joka on wc'n vieressä - on Keiran ja Nissen vaalean sävyinen makuuhuone. Tänne on luotu vaalealla, kuluneella puulla vanhainnollinen tunnelma ja sininen luo mukavasti lisää tunnelmaa.

Talon pohjapiirustus näyttää siis kaiken kaikkiaan tältä. Saatte hieman kuvaa siitä miten huonejako on tehty ja saatte myös tilat paremmin selville.

Tässä vielä lopuksi kuva Keiran pienestä puutarhasta talon vasemmalla puolella. Pieni multapläntti ja kaksi omenapuuta - eiköhän niistä päästä aloittamaan.